Over ons

EFP Advies & Makelaars in Assurantiën B.V.

Stel:

  • U wilt niet langer afhankelijk zijn van een financieel adviseur die standaard  oplossingen aandraagt en die niet naar u omkijkt.
  • U bent een (middelgroot) bedrijf met een omvangrijke verzekeringspremie per jaar. U weet niet dat er betere oplossingen voor uw situatie zijn.
  • U bent niet de enige ondernemer of directeur die ontevreden is over zijn verzekeringen.

Al jaren doet u zaken met dezelfde financieel adviseur die uw risico`s heeft ondergebracht bij één of meerdere verzekeraars, al dan niet via de Assurantiebeurs. Ieder jaar stijgt uw verzekeringspremie, maar daar ziet u niets van terug. Zelfs geen toelichting of een bezoek van uw adviseur. Aangezien u niet zonder verzekeringen kunt en u niet weet waar u moet zijn voor een kwalitatief vergelijk, laat u de situatie zoals die is.

Wij van EFP Advies zien dat het aanbod van verzekeraars en makelaars standaardiseert. Hierdoor ben u als (middelgroot) bedrijf afhankelijk van een te dure standaard totaaloplossing zonder aandacht voor jou en uw bedrijf.

Wij zijn Bram Kievit en Kees van Es grondleggers van EFP Advies en helpen u aan een verzekeringsoplossing die u eerder niet voor mogelijk hield.

Dit doen wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat financieel advies beter kan! Voor zowel bedrijven als particulieren. Wij willen zelf aan het stuur zitten en koers bepalen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van anderen die het anders zien of andere maatstaven hebben.

Vanuit deze intentie krijgen onze relaties geen recht-toe-recht-aan oplossing, maar het hoogst haalbare. Precies zoals wij dat ook zouden willen.

EFP Advies biedt maatwerk financiële oplossingen voor uw bedrijf en voor assurantieadviseurs en heeft een uniek aanbod op het gebied van werkmaterieel.

We helpen steeds meer relaties met onze vindingrijke verzekeringsoplossingen. We kijken hiervoor kritisch naar de markt en kijken waar er gaten vallen tussen het aanbod van verzekeraars en de behoeftes van bedrijven. Hier springen wij op in en creëren financiële- en verzekeringsoplossingen voor risico`s die tussen wal en schip dreigen te vallen.

Bent u klaar om uw “standaard” verzekeringen om te zetten naar een oplossing met méér waarde, méér aandacht en een betere prijs-kwaliteitsverhouding?

Neem contact met ons op!