(Bedrijfs) financieringen

Bij EFP kunt u terecht voor het afsluiten van een Persoonlijke Lening. Onze adviseurs geven u duidelijkheid over de aanvraagprocedure, rente en terugbetalingsvoorwaarden. Zo weet u vooraf waar u op kunt rekenen en waar u aan toe bent.

Onze adviseurs kijken samen met u naar verantwoorde maandlasten en staan u gedurende de looptijd bij, ook als het even minder gaat. Bij EFP wordt deze faciliteit u aangeboden als een serviceprodukt. Dat betekent dat wij alleen voor onze bestaande totaalrelaties deze dienst aanbieden.

Daarnaast begrijpen de adviseurs van EFP heel goed dat juist nu ondernemers behoefte kunnen hebben aan een goede financiering. Daarom is EFP een samenwerking aangegaan met BeeQuip. In BeeQuip hebben wij een partner gevonden die oplossingen biedt voor ondernemers via Financial Lease, Operational Lease en Sale & Lease Back (vrijmaken van kapitaal).

In slechts 4 stappen en vaak binnen 72 uur is de aanvraag beoordeeld en kunt u de gewenste machine(s) inzetten en zo uw bedrijf verder laten groeien. Vraag Bram of Kees naar de mogelijkheden. Zij leggen het u graag uit in een persoonlijk gesprek.