Zakelijk verzekeringsadvies

Het is een echte uitdaging om alle risico’s die uw bedrijf, maar ook u als ondernemer loopt, in kaart te brengen. Tegenwoordig is het een nog grotere uitdaging om die risico’s te beheersen.

Onze adviseurs hebben hun missie gemaakt van het zo goed mogelijk waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf, maar zeker ook van u als ondernemer. Onze adviseurs staan u bij in het in beeld krijgen van de risico’s, deze te “wegen” naar de impact ervan en u te adviseren over de te nemen maatregelen. Het blijft niet bij de risico’s van brand en diefstal, wij kijken zeker ook naar verzuim van uw werknemers, aansprakelijkheid, leveringsvoorwaarden en schadehistorie. Het overdragen van die risico’s aan een verzekeraar is één van de mogelijkheden.

Onze adviseurs zijn bekend met de snel veranderende markt en maatschappij. Kennis van uw branche, de risico’s die in uw branche voorkomen en de middelen om het voortbestaan van uw bedrijf te waarborgen, zijn cruciaal voor het geven van de juiste adviezen. In onze dienstverlening houden wij alle ontwikkelingen scherp in de gaten en passen uw pakket aan indien nodig. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om bepaalde (grote) risico’s onder te brengen bij meerdere verzekeraars. EFP heeft zelf de mogelijkheid om risico’s te verzekeren via de Assurantiebeurs. Zie daarvoor onze dienst “Makelaars in Assurantiën” verder op deze site. Ervaar onze deskundigheid en servicegerichtheid en bel of mail ons voor het maken van een afspraak.