Particulier verzekeringsadvies

Bij EFP hebben wij werk gemaakt van het bieden van vertrouwen en het creëren van een financieel vangnet als u te maken krijgt met schade of verlies van uw spullen.

Wij vergeten daarbij niet u te informeren over de steeds verder stijgende kosten van bijvoorbeeld een uitvaart en hoe u daar eenvoudig een voorziening voor kunt optuigen tegen geringe kosten. In Nederland is vrijwel alles te verzekeren.

Onze adviseurs kijken samen met u naar uw persoonlijke situatie en nemen daar uw mening en visie over risico’s in mee. Soms is verzekeren niet alleen de juiste oplossing om uw bezittingen te beschermen. In sommige gevallen is verzekeren ook niet noodzakelijk. Na uitgebreide inventarisatie van uw persoonlijke situatie krijgt u een advies wat het beste bij u past. Niet meer, maar ook niet minder. En als er dan wat is, kunt u altijd bij ons terecht en gaan wij graag voor u aan de slag.

Bel of mail ons voor een afspraak. Wij kijken graag naar uw situatie en laten weten of het voor u beter kan. Probeer ons gewoon uit. Kijk naar de contactgegevens op onze website en geef uw gegevens door. Wij laten dan zeker van ons horen.